NYHED

Så er der kommet nyt foder på hylden fra BRIT care, 100% allergivenlig foder fremstillet udelukkende af ingredienser fra naturlige kilder. BRIT Care fås i 1,5 kg 3,1 kg og 12 kg sække, priser starter fra 99,- 

Bozita Robur

Bozita Robur er kvalitetsfoder fra Sverige

Bozita Robur er et svensk produceret super premium hundefoder med ingredienser af højeste kvalitet og velsmag. Alle råvarer har en rolle, og i overensstemmelse med den nyeste forskning omhyggeligt udvalgt og testet - alle til naturligt at forbedre kroppens egne funktioner. Hunde, der spiser Bozita Robur vil stå stærkt over for selv den mest krævende indsats.

Bozita Robur indeholder en høj andel af fersk svensk kød, hvilket giver høj velsmag og fremragende fordøjelighed. Ris og majs bruges i stedet for hvede det sikre et glutenfri hundefoder og fibersammensætning sikre for en god tarmfunktion. Bozita Robur indeholder store doser af vitamin C & E sammen med selen, dette giver en fuldstændig antioxidant beskyttelse, og en mave i super form, det øger ydeevnen. MacroGard ® aktiverer hundens eget immunsystemet så der har mere at stå i mod med overfor sygdom. Her neden for kan du se alle vores varianter i Robur Hundefoder, og læse meget mere om hver enkel variant.

  • Bozita Robur

Profine et lækkert og smagfuld allround foder til den kræsne hundeejer.

Profine har et højt indhold af kød og grøntsager. Profine er produceret efter princippet low grain, hvilket gør dem velegnet til følsomme hunde.